Tjänster

IT-tjänster

Webbutveckling

Vi skapar stilrena hemsidor med modern teknik och senaste kod-standard. Önskas ett innehållshanteringssystem går detta också att ordna. Sökmotoroptimering är i viss mån inbakat.

Vi använder oss endast av den senaste hållbara tekniken. Till skillnad från andra webbyråer använder vi inte gammal ostandardiserad teknik som Node.js, WordPress, React och jQuery utan nyttjar hellre bl.a. Deno, Web Components och Progressive Web Apps som samtliga är webbstandard-kompatibla. Tack vare det kan vi bygga webbplatser och appar som varar i längden.

Webbhotell

När du köper webbutveckling av oss finns även möjlighet till webbhotell. Vårt webbhotell ligger i svenska miljövänliga datacenter hos GleSYS där all energi för att driva servrar kommer från el märkt med Bra miljöval™.

Applikationsutveckling

Vi erbjuder även utveckling av appar till mobiltelefoner och webben. Dessa tillverkas med webbtekniker vilket gör att de fungerar på iPhone, iPad, Android, Chrome, Mac, Windows och Linux och vad som helst annars som har en webbläsare - ja, till och med en Tesla-bil! På så sätt slipper du göra kostsamma enskilda appar till varje plattform du vill finnas på.

Hushållsnära IT-tjänster

Reklam- och spårningsblockering

Ingenting är gratis. Det uttrycket har du säkert hört förr och det stämmer inte mindre på internet. Speciellt idag. När du använder tjänster online som till synes är grais betalar du bakom kulisserna med din privata information som säljs till diverse nätverk som antingen skräddarsyr annonser för dig att se eller bygger avancerade datamodeller för att kunna påverka demokratiska val.

Vi kan hjälpa dig installera en lokal enhet som övervakar hela ditt hemmanätverk och blockerar alla försök att skicka data till dessa tjänster som spårar dig. Enheten blockerar också annonser på webbplatser och du har även möjlighet att blockera hela specifika tjänster/appar på ditt nätverk.