Kunder

ByggTeknikCentrum

Hos vår kund ByggTeknikCentrum i Arvika har vi i många år byggt och underhållt webbplatsen. Den är snickrad i programmeringsspråket PHP och är byggd med responsiv och adaptiv design för att fungera bra på mobila enheter. Den är också optimerad att ladda fortare än vad du kan blinka. Ta en titt!

Barlingshult Småbruk

Kan man vara sin egen kund? Givetvis! Mitt andra företag har såklart fått en webbplats skapad av Glatek. Denna webbplats är skapad med den nya JavaScript-motorn Deno. Rykande färsk och rykande snabb! Kolla in Barlingshult Småbruk.

Interna projekt

Nightcore.app

Detta är ett smärre projekt för att ombesörja ett internetgemenskaps önskan om att enkelt kunna snabba upp lokala ljudfiler. Här kan man öppa t.ex. en MP3-fil för att lyssna på den och i realtid snabba upp eller sakta ner uppspelningshastigheten. Applikationen är en så kallad PWA som är byggd med senaste JavaScript-tekniker som bland annat Service Workers som gör applikationen tillgänglig utan internetuppkoppling. Testa applikationen.

Plypp Piano

Ett gammalt skolprojekt från gymnasietiden som fortfarande har en hel del användare och därför även får den kärlek den behöver. En webbapplikation för att spela piano via antingen tangentbordet eller inkopplad MIDI-keyboard. Visar även diverse ackord och kan spela upp tangenterna med olika instrument. Spela en trudilutt!